Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Blíží se konec světa?

Ukrývá Vatikán před světem nějaká důležitá proroctví? Mohou být informace o naší budoucnosti uloženy do tzv. piktogramů - kruhů v obilí?

Piktogram u Etchilhamptom Hill

Fátimské zjevení

V souvislosti s tajnými vatikánskými archívy se asi nejvíce hovoří o utajovaném třetím proroctví z Fátimy. Až do roku 1917 byla Fátima obyčejná horská vesnička, nacházející se asi 100 kilometrů od hlavního města Portugalska Lisabonu. 13. května 1917 se tři malé děti - desetiletá Lucia Santosová, její devítiletý bratranec Francisco Martos a jeho sedmiletá sestra Jacinta vypravily jako každý den pást ovce do okolí vesničky Fátima. Podle jejich svědectví se jim po dvojím záblesku zjevila paní jasnější než Slunce, která byla později církevními kruhy považována za zjevení Panny Marie. Pasáčkům se zjevila celkem šestkrát, a to vždy 13. dne v měsíci,  a předávala jim záhadná poselství. Pověst o mariánských zjeveních se rychle rozšířila po kraji a každý 13. den v měsíci proudily do Fátimy tisíce lidí, kteří chtěli být svědky této zvláštní události. Lidé, kteří se 13. října zúčastnili „čekání na fátimský zázrak," byli svědky velkolepého nebeského představení, kdy na obloze vířil velký sluneční kotouč, jež byl zachycen i na dobových fotografiích. Podle dětí prorokovala sluneční postava brzký konec války a tvrdila, že pokud budou lidé nadále urážet Boha, čeká je brzy daleko horší válka. V dalším zjevení děti tvrdily, že viděly peklo a pekelná muka. V pozdějším proroctví Panna Marie promluvila o hrůze komunismu, když  zmínila, že pokud se nevrátí Rusko k víře, rozšíří své zlé bludy po světě, a ty budou podněcovat války, pronásledovat církev, mučit nevinné lidi a způsobí utrpení papeže a zničení mnohých národů. Mimo jiné předpověděla i brzké úmrtí Jacinty a Franciska, kteří krátce poté skutečně podlehli epidemii španělské chřipky. Část proroctví však na přání katolické církve neměla být nikdy zveřejněna.

Svatý Malachiáš a piktogramy v obilí

Utajenost zbývajícího proroctví prolomil až v roce 2000 papež Jan Pavel II. Po atentátu na svoji osobu, který byl spáchán v Římě 13. 5. v roce 1981 (tedy přesně za 64 let!) si přečetl třetí poselství z Fátimy, kde byl tento atentát mj. zmíněn. O rok později odjel do Fátimy poděkovat za záchranu svého života. Místnímu kostelu dokonce věnoval kulku, která mu byla vyoperována z těla. Na začátku milénia pak nechal zveřejnit proroctví s oficiálním vyjádřením církve. Jde o děsivou vizi, kde jsou církevní hodnostáři a nevinní lidé hromadně zabíjeni i s papežem vojáky v polorozbořeném městě. Církev prezentovala tuto vizi jako symbolický obraz osudu církve ve 20. století, jejím pronásledování totalitními režimy, až po vyvrcholení spojené s atentátem na papeže Jana Pavla II. Hledači pravdy se však i přesto obávají, že Vatikán stále část třetího proroctví tají. Je pravděpodobné, že proroctví z Fátimy popisuje události ze současnosti a nejbližší budoucnost. V této souvislosti se často zmiňuje proroctví svatého Malachiáše (1095-1148), který měl podle legendy v roce 1139 nebo 1140 během své pouti do Říma několik prorockých vizí, na jejichž základě sepsal seznam 112 budoucích papežů, kteří na Petrův stolec usednou před tím, než bude Řím "zničen a Soudce přijde soudit svůj lid". Seznam je psaný v latině a neobsahuje konkrétní jména, nýbrž stručné přídomky charakterizující jednotlivé postavy. Současný papež Benedikt XVI. by podle soupisu měl být papežem předposledním. Je tedy pochopitelné, že Vatikán má zřejmě strach o svou budoucnost. Sám Ježíš však řekl: „Není nic, co by mělo zůstat skryto na věky." Fátimský vzkaz z budoucnosti se k nám může dostat i jinou cestou, zvláště pokud má pro nás mít nějaký mimořádný význam. A právě to se podle mě stalo v srpnu 2008 skrze fascinující obilný piktogram, který se objevil v anglickém Etchilhamptom Hill.

Kosmické odpočítávání

V srpnu 2008 se na poli u Etchilhamptom Hill objevil obrazec kříže, jehož fotografie mne na první pohled velmi zaujala. Podle mě se totiž jedná o takřka dokonalý vzkaz z budoucnosti ohledně nadcházejících událostí. Kříž tvoří jedenáct vyplněných kruhů, spojených zvláštními spirálami. První co mne napadlo při pohledu na fotografii tohoto piktogramu, byly měsíční fáze. Ostatně není bez zajímavosti, že obrazec vznikl v době úplňku. Chápu, že matematika nemusí být pro každého tak zábavná, proto shrnu rovnou závěry badatelů, ke kterým jsem došel intuitivně nezávisle i sám.  Piktogram znázorňuje období 250 týdnů, vypočtených dle naznačených lunárních cyklů. Jinými slovy: v srpnu 2008 začalo odpočítávání 4,8 roku do naprosto stěžejní kosmické události, ke které by tedy mělo dojít kolem 13. května 2013. Nepřipomíná vám toto datum něco? Ano, tento den je spojen se zjevením ve Fátimě a také atentátem na papeže. Tato událost je totiž dána astronomickými vlivy jednotlivých kosmických těles a protože platí Trismegistovo: „Jak nahoře, tak i dole", můžeme očekávat významný vliv tohoto mimořádného kosmického uskupení na nás samotné i další běh lidstva.

Co konkrétně by mohlo nastat, si povíme příště...

 

Autor: Martin Kolár | úterý 29.12.2009 11:12 | karma článku: 29,56 | přečteno: 6085x
  • Další články autora

Martin Kolár

Život po roce 2012 - jste připraveni?

„Peníze jsou vždy až na prvním místě,“ pronesl trefně kdysi Václav Klaus. Sametově oblouzněná masa na povel začala tančit kolem zlatého telete a banky ochotně půjčovaly plnými hrstmi na cokoliv. Všeobecné zadlužení narostlo do nezdravé výše a zákonitě se dostavila finanční krize. Přestože si to mnozí stále odmítají přiznat, doba tučných let skončila.

4.11.2010 v 9:10 | Karma: 29,07 | Přečteno: 5289x | Ostatní

Martin Kolár

Co nás čeká v roce 2012?

Existují dvě témata, která mě fascinují již od dětství: cestování v čase a předvídání budoucnosti. První články o těchto poutavých fenoménech jsem začal publikovat ihned po listopadu 89. Seznámil jsem se s množstvím zajímavých lidí - věštců, léčitelů, psychotroniků... Co se však týče předvídání budoucnosti, až na pár výjimek, mne všichni zklamali.

1.10.2010 v 9:06 | Karma: 34,47 | Přečteno: 7824x | Společnost

Martin Kolár

Pátrání po knihovnách palmových listů

Může být v tajemných indických knihovnách skutečně uložen náš osud a budoucnost lidstva? Nebo jsou palmové listy jen pouhou hrou a propracovanou blamáží? Zde jsou výsledky mého několikaletého pátrání.

9.3.2010 v 10:00 | Karma: 35,49 | Přečteno: 12658x | Diskuse| Ostatní

Martin Kolár

Rok 2010 v proroctví knihovny palmových listů

Toto proroctví získal v roce 2001 německý spisovatel a cestovatel Thomas Ritter při své návštěvě jižní Indie. Zde se nalézá 12 velmi starých knihoven, kde jsou na slisovaných palmových listech uloženy tisíce záznamů o životě konkrétních lidí, kteří sem jednou přijdou pátrat po svém osudu.

22.2.2010 v 11:22 | Karma: 29,19 | Přečteno: 7053x | Diskuse| Ostatní

Martin Kolár

Proč máme křivé zuby?

Zuby tvoří propracovaný mikrosystém a jejich stav nám může mnohé napovědět o nás samých a našem životě. Vezměte si tedy k ruce zrcátko nebo partnera a podívejte se pěkně sami sobě na zoubky.

16.2.2010 v 14:32 | Karma: 21,81 | Přečteno: 7547x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5636x
Fytoterapie, mykoterapie - konzultant, lektor, výzkumník, autor Lexikonu zdraví - www.novyobzor.cz